10 Oca 2014

SEVGİDEN KANATLAR

                                                                   












Her şey kendi dilince konuşur, karanlık örtse de üstünü...
Gecede devam eder renk, ağacın dalında, rüzgarda...

Yeni Türkü'yü dinledikçe oldum olası  çocuk ruhumun huzuruyla, neşesiyle, hayal gücüyle buluşuyorum ben:) İyi hissettiriyor kendimi.

Bir mutluluk sarıyor ruhumu. Bambaşka diyarlarda geziniyorum. Ya bir ağacın dalında oturmuş buluyorum kendimi; ellerimi, ağzımı, üstümü boyayan kara dutlara aldırış etmeden keyifle yer halde, ya bir balonun peşinden koştururken kahkahalar eşliğinde... Uçup göğe mi yükseldi? Hiç sorun değil, ardından ben de uçuyorum ki bulutların arasında... Hayatın en mutlu karelerinde dolaşıp duruyorum hep... Selam veriyorum sağa sola, uçan kuşa.

Sonra kapatıyorum gözlerimi, dans ediyorum gönlümce, tebessümlerin en güzeliyle...

Ve artık beni saran her mutlulukta vazgeçilmez bir hayal kahramanım daha var; Biricik'im... :) Bütün hücrelerimi anında aşka boyayan, içimi, ruhumu bir hoş eden gülüşüyle, gönlümü eriten, titreten aşka çağıran, sevgimin taşmasına sebep olan o sevgi dolu bakışlarıyla her defasında şükrettiren Biricik'im....

Dinledikçe çoğalıyor içimde... O bilmiyor ama şimdi bu şarkıyla beni hayal dünyamda diyar diyar mutluluklara uçuran kanatlar  var ya, O'nun sevgisi işte...

Biz kucaklaşmaya giderken anne -baba, kardeşlerimiz ve sevdiklerimizle;) Mutlu bir hafta sonu diliyorum hepinize de...

12 yorum:

  1. yeni türküyü ben de çok severim özellikle "yağmurun elleri" şarkısı yaşamım boyu en sevdiğim şarkıdır.sayısız kez dinleyip aynı hazzı alırım.ne güzel tarif etmişsin sanki ben yazmışım gibi oldum...yeni türkünün insana verdiği huzur ve senin sayfanın bana verdiği hoşluk tartışılmaz...sen hep mutlu ol hayatım...mutluluk damlaların bize kadar gelsin...bir yazının okuyucuya geçmesi böyle bir şey işte...sen hep yaz...sen hep mutlu ol biriciğinle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de sayısız bıkmadan dinleyebiliyorum sevdiğim şarkıları keyifle:) sevindim o hissi verebildiğime sevgili okuyucum ve canım arkadaşıma:)
      teşekkür ederim, amin inşallah herkes olsun mutlu:)

      Sil
  2. Ahh ne güzel ne içten anlatmışsın aşkını, daim olsun hiç bitmesin :) Ben de çok severim Yeni Türküyü. Zaten bir Ezginin Günlüğü bir de Yeni Türkü benim için.. Ruhum kuş olup kanatlarıyla uçuyor diyar diyar dinlediğim her şarkılarında..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım:) amin inşallah:)
      Ezginin Günlüğü de güzeldir evet:) Farklılar.

      Sil
  3. he böle ol ve olun yaaaa.
    kanatlanıp uçun ya işte maviliklerde.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Sımsıkı sarıl Biriciğine ve tüm sevdiklerine :) Umudun şekle şemale bürünmüş halisiniz size maşallah en kocamanından :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne hoş yazmışsın öyle, çok hoşuma gitti gerçekten ,çok teşekkür ederim:)
      sarıldım sarıldım:)

      Sil
  5. Mutluluğunuz hep daim olsun, diyelim bizde. :)

    YanıtlaSil
  6. maşallah üstelik kocaman maşallah :)

    YanıtlaSil