9 Nis 2014

EYVAH BEBEĞİ UNUTTUK!






Şimdi anlatacağım olay, ben her ne kadar hatırlamasam da bizzat tarafımdan yaşanmış olup, tamamen gerçektir:)

Şimdi efendim bizimkiler anne babalarını ziyarete gidiyorlar bir tatilde ,ben daha yeni doğmuşum bir kaç aylık bir varlıkmışım.

Olay da dönüş vaktinde yaşanıyor... Eve yakın olan cadde üzerinden geçtiği için otobüs, garaja gidilmiyor. Otobüsün geçeceği güzergah üzerinde beklemeye koyuluyor cümbür cemaat… Eee aile kalabalık. Herkes uğurlamaya gelmiş, iki adımlık yol zaten . Ben anneannemin kucağında mışıl mışıl uyuyor vaziyetteymişim. Derkennn bizim otobüs uzaktan görülüyor ve tabii hemen başlıyor veda faslı; öp, sarıl sarmala sarmaş dolaş, şapur şupur  sırayla ve olabildiğince aceleyle...

Bir telaştır ki kasmış kavurmuş ortalığı her kafadan bir ses falan. Yani tam bir curcuna… Biraz sonra olacaklardan habersiz curcuna devam etmekte. Otobüsün de bizimkileri  bekleyecek hali mi var hemen biniyorlar apar topar. Arada kaynayan da ben oluyorum:) 
Eee sorarım size annecim babacım, hani ben -sevgili  bebeğiniz yavrunuz -  neredeyimmm ? Kucağınızda olmam gerekmiyor muydu , bir boşluk falanda mı hissetmediniz yahu?  Bensiz bir güzel biniyorlar,  zaten daha ikinci basamaktayken otobüs çoktan hareket eder bilirsiniz. Biraz sakinleşince arkada kalanlar, bir bakıyorlar anneannemin kucağında bir adet bebek -e tabii ki ben-  arz-ı endam göstermekte Description: Siritiyor Onlar da ancak fark ediyor. Anne baba bindi gitmekte bile oohhh. Cep telefonu falan da yok ki o zamanlar:)  
 
Sonrası tabi tam filmlerdeki gibi. Eniştelerden biri anneannemle atlıyor arabaya otobüsün peşinden yallah. Eniştem otobüsü yakalamak için gerekli  aksiyonu sağlamıştır hatta  aksiyon film karelerinden fırlamış gibi heyecanda zirve yapmıştır sayemde diye düşünüyorum Description: Kaş çatmış Ben her şeyden habersiz öylece uyumaktaymışım. Daha kundaktayken böyle bir  maceram olmuş. Ama gel gör ki olayın başkahramanı ben kaçırmışım bütün heyecanı, olacak iş mi... Hatırlamıyorum ki yahu tüühh:) Bu arada bizimkiler de hala  daha o hengamenin şokunu atlatamamış olacaklar ki, ben akıllarına, enişte otobüsü yakalayıp arkasından durmadan kornaya basınca gelmişim.. Bir anda kocaman dank ediyor tabiiii; 
Eyvaaaahhhhhh kızı unuttuk !!! :))
 Neyse efendim otobüs duruyor.. Tabi  yolun ortasında durdurulmak da ayrı bir olay tüm yolcularda bir  merak acaba ne oldu niçin durduk ne çıkacak kim gelecek :) Bütün gözler kapıda. Veeee işteeee beklenen şahsı muhterem görünüyor. Beeeen Description: Mutlu Teslim ediliyorum sonunda kavuşuyoruz yani..

De  ben otobüstekilerin halini düşünemiyorum.. Otobüsün arkasından arabanın teki  daatt daaattt daaattt diye çatır çatır çatlatıyor sonra otobüs  durduruluyor adamın teki kucağında bir bebek, paketiniz var efendim der gibi beni getirip bir adamla kadının kucağına bırakıp tekrar gidiyor... Kim bilir neler demişlerdir oy oy oyhh. O durumda ben olmak istemezdim  Description: Kaş çatmış Meraklı, nasıl yani diye sorgulayan bakışlar karşısında nasıldı yüz ifadeleri acaba... O güzel gülüşleri eşlik etmiştir yüzlerine eminim:)

Neymiş, insanlık hali her şey olabilirmiş...:) Annecim, babacım, sizi çok seviyorum iyi ki varsınız! :)


18 yorum:

  1. :))) Çok ilginç bir anı. Anne babanın bebeksiz otobüse bindiklerindeki düşüncelerini çok merak ediyorum :) Oh bi rahatlık var ama ne gibisinden olmuştur herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin:) Evet değişik bir anı :) herhalde öyle olmuştur bir an, biz niye bu kadar rahatız acaba diye:) Bloğuna uğramaya çalıştım ama nedense bulamadım...

      Sil
    2. Aaa farketmemiştim hiç. Düzelttim sanırım, şimdi olmuştur. Hoşbuldum bu arada :)

      Sil
  2. Oyy.. Allah'tan daha bebekmişsin. ablamlar yeğenimi abimin düğün telaşı sırasında kız evinde unutmuşlardı. Çocuk sonra kız tarafıyla gelmiş salona. Ama ağlayarak nasıl sarıldı annesine.. kıyamam.
    Birde Allah'tan salonla kız evi arası yürüme mesafesindeydi. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani oluyormuş böyle şeyler telaş kalabalık arasında demek ki:) neyse ki yakınmış :)

      Sil
    2. Evet oluyor.. Her iki taraf da olsun istemez ama oluyor işte. :)

      Sil
  3. çok aşık olmalılar seni unuttuklarına göre :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleler şimdi bile:) Sevgi pıtırcıklarım onlar benim:)

      Sil
  4. tam bir curcuna varmış demek ki :)
    ama çok komik olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleymiş demek ki mavim:)
      şaşırtıcı komik:)

      Sil
  5. canım ne tesadüf bende bu akşam annemlerden bahsetmişim, iyiki onlar var, yanında sınırsız şımarabileceğin birinin olması ne güzel şey değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle iyi ki varlar...Hem de ne güzel :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Gördüümm:) hiiii hem de kedi mimi hem de kaykaylı kedi olanından:))
      teşekkür ediyorum lakin bunu hiç beceremem heralde:D

      Sil
  7. hahha :)
    yanlış hatırlamıyorsam küçüklüğünle ilgili bir muzurluk daha yazmıştın , küçüklüğünü irdelemek lazım , daha fazla tebessüm parçacıkları gelecek gibi gibi :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru hatırlıyorsun:) Bilmem ki çıkar herhalde:)

      Sil