7 Tem 2014

AŞKIN DİLE İHTİYACI YOKTUR



*Avare filminin efsane yapımcısı ve oyuncusu Raj Kapoor'un torunu Ranbir Kapoor'dan bir aşk, komedi ve dram hikayesi olan, severek izlediğimiz tatlı bir film Barfi. Sevgili, güzel gözlü, güzel yürekli arkadaşımız Hamiyet paylaşmıştı ilk ve biz de merak edip izledik. Hem sağır hem de dilsiz Barfi. Ama hayat dolu ve her güzelliği de hakkıyla yaşıyor, yaşamak için mücadele ediyor, hiç pes etmiyor... Başına da gelmeyen kalmıyor tabii bu arada:)


Fazla da bir şey yazmak istemiyorum, gerek de yok, şu iki dakikalık vidyoyu izlemeniz film hakkında fikir edinmeniz için yeterli olacaktır . Bunda öyle uzun uzun şarkılar ve danslar yok durmadan. Her şey gayet dozunda olmuş. Görüntü ve çekimler çok iyi. Bir çok dalda da ödülü olan bir film zaten.

*İkinci filmimiz The Raid Redemption, aksiyon ve bol dövüş sevenler için iyi bir film. Öyle dövüşüyorlar ki,  biraz da kanlı tabii, oldukça hareketli, izlettiriyor kendini. Filmin 2. ise daha başarılı daha güzel. İlkini izleyip severseniz ikincisi çok daha iyi kesinlikle her yönden...

*Animasyon film olarak da Despicable me 2 güzel bir film:) O küçük sarı şaşkın Minyon'lar yok mu, çok komikler. Öyle gülüşleri, öyle halleri var ki gülmeden duramıyorsunuz sizi de güldürüyorlar...

Güzel bir hafta diliyorum hepinize:)

6 yorum:

  1. barfi'yi çok sevmiştim ben :)
    diğer animasyonu da izleyeceğim, teşekkürler :)
    sana da güzel haftalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim mavim:) Ben de çok sevdim Barfi'yi :)

      Sil
  2. Despicable me 2 bunu merak ediyordum zaten ama şimdi Barfi de merak ettiklerim listesine eklendi..

    YanıtlaSil
  3. 24 çok heyecanlı değil miiiii son bölüm kaldıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim öyledir biz izlemiyoruz başlamadık henüz bu yenisine. Tvde yayınlanması bitince, bilgisayara indirip bi hafta beklemek zorunda kalmadan her gün izleyebilelim diye;) Bütün dizilerde öyle yapıyoruz:)

      Sil