31 Eki 2014

NAİF BİR KOMEDİ

Geçtiğimiz gün tiyatro sezonumuzu ''Lütfen Kızımla Evlenir misiniz? '' isimli oyunla açtık...
Giderken Biricik de ben de fazla bir şey beklemeyerek gittik nedense... Konusuna bakmıştık ama açıkçası bu kadar keyif vereceğini düşünmemiştik ama bitene kadar keyifle izlediğimiz, güldüğümüz bir oyun oldu.





Muzaffer İzgü'nün yazdığı oyunu, Mutlu Güney yönetmiş. Tükenmeyen enerjisiyle kızını evlendirmek için çabalayan, eşini yıllar önce kaybetmiş bir anne ve o anneye karşı tam bir inatla direnen  kızı...
Oyunun seyircide bu denli pozitif etki oluşturmasında oyuncuların büyük payı vardı elbette, hele ki tonton sevimli annenin... :) Oyunda anne kızın dans ettiği bir kısım vardı ki orada tonton sevimli anneye bayılacaksınız:) Oyuncuların hepsi çok iyiydi ama özellikle anne o kadar güzel oynadı ki oyunun sonunda da ayakta alkışlandı...







Fazla söze gerek yok gidip bizzat kendiniz görmelisiniz derim.Hafta sonu ailece ya da dostlarınızla birlikte gidebileceğiniz keyifli, naif bir komedi, kaçırmayın;)


Mutlu hafta sonları:)





8 yorum:

  1. böyle oynadıklarına göre sonunda kesin evlenmeye ikna ediyor kızını. ya da kızı anasını.. :D
    Güzelmiş. Merak ettim. :)
    İyi haftasonları olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Geçen yıl izlemiştim ben de çok zevk almıştım. O tontona koşup sarılası geliyor insanın:) Günaydın canım:)

    YanıtlaSil
  3. gitmeli en kısa zamanda.öyle güzel anlatmışsın ki,merak etmemek mümkün değil gibi:)

    YanıtlaSil
  4. Konu başlı başına komedi zaten:)
    Hangi tiyatroda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten izlemeye değer bir oyun. Şu an ara verildi sanırım. Baktım,gözükmüyor takvimlerde ama bir hafta sonra falan çıkar herhalde sıra hangi sahnedeyse artık.

      Sil