14 Mar 2016

NEREDE OLSA?




En kararsız kararsızlıklarımdan birindeyim. Nasıl bir cümle olduysa bu:)
Vakit ilerledikçe doğum konusuna karar vermek gerekiyor.
29. haftadayız, boyumuz biraz uzunmuş, kilomuz da maşallah yerinde.


Acaba burada mı doğursam, annem mi gelse yanıma, yoksa ben mi Aydın'a gitsem de orda mı doğursam . Bir yarım orda istiyor bir yarım da burada:) Kayınvalideler de orda.
Ben gidersem sanki herkes daha rahat edecek gibi ama bu sefer de Biricik yanımda olmayacak, o yetişebilecek mi yanımda olabilecek mi o durum var ki ben yanımda olmasını istiyorum. O da pek istekli değil göndermekte. Nerden baksan rahat iki ayı bulacak dönmem çünkü:)


Annem gelse, doğumda yanımda olmak istiyo haliyle, ki olsun da zaten ama bunun için ne zaman gelecek o da var. Nereden bileyim ki kızım ne zaman çıkıp gelmek isteyecek. Doktorun verdiği tarih sadece tahmini,  pekala 5 gün önce 10 gün önce hatta 15 gün önce de gelebilir ya da verilen tarihten bir hafta sonra da... 36. haftada gelse desem annem, bu sefer gec olursa doğum, önden bir ay bekle sonrasında yine bekle bu sefer de çok uzun süre olacak ki annem hiç bir yerde kendi kardeşleri de dahil çok fazla kalamaz bunalır rahatsız olur, biz rahatsız oluruz kaygısına elinde değil:)


O zaman en iyisi 38. haftanın sonuna doğru çağırmak, öncesinde başlarsa da doğum artık napalım  başlar başlamaz haber veririz, o zaman atlayıp gelir yetiştiği kadar:) Doğuma gidecek insan bulurum elbet komşulardan:) Biricik de yanımda... Olur gider inşallah ya bir şekilde aman. Amma strese girdim düşün düşün nasıl olsa nasıl yapsak diye, sıkıldım da...

2 yorum:

  1. Çok iyi anlıyorum sizi... Ben de aynı sıkıntıyı yaşamıştım. Annem doğumdan 3 hafta önce yanımıza geldi. Kırkımız çıkınca da bebekle birlikte annemlere geldik. 4.ayımız bitiyor hala annemlerfeyiz. Haftasonları eşim gelip gidiyor. Zor oluyor tabi... Ama biraz idare etmek durumunda kalıyor insan... Hayırlı doğumlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz karisik zor durumlar ama bakakim hallederis insallah. Ama ben ne annemi kirk cikana kadar bekletirim ne de sonrasinda kendim giderim ya. Ben de duramam o kadar sure:) yanimda da bi 20 gun kalsa yeter bana zaten:) sonra kayinvalide gelir bi iki hafta da o durur yeter. Tabii sezeryan olursa orasi ayri. O zaman da, bir ay durulsa yine yeter bana:)
      Cok tesekkur ederim amin insallah:)

      Sil