29 Kas 2016

UYKU HALİ

Uykusu geliyor ya hani. Anlıyoruz uyumak istiyor huzursuz.
Alıyor Biricik dizine uyutmak için, akşamları genelde babası uyutuyor yani, seve seve elbette:)

Zeynep hanım ilk etapta hala huzursuz mızmızlanıyor. Hafifçe sallamaya başlıyor, yine tık yok.

Veee işte sihirli dokunuş geliyor; nasıl ki onun için söylediğimiz ninnisine başlıyorsa, anında hemen kafa ya sağa ya sola çevriliyor ve gözler gidiyor:)) Tabii bu dediğim çok uykusu varsa, bütün uyanık kalma limitini doldurmuşsa geçerli. Allah'ım çok güzel çok tatlı bir an o. Uyurken ayrı bir güzel. Çok şükür.

Ninni dediysem de aslında tamamen bizim uydurduğumuz üç beş sevgi sözcüğünü belli bir melodiyle yan yana getirdiğimiz bir tür şey... Çok güzelsin be kızım aşkım, öyle tatlı hallerin var ki Zeynep'im içimiz kıpır kıpır kaynıyor sana. 
Çok seviyoruz seni çok, Rabbimin melek kulu, masum kulu.
İki gün sonra 6 aylık oluyoruz inşallah..

6 yorum:

  1. Ninniler gerçekten de bebeklere çok iyi geliyor. Bilgehan'a bir küçücük aslancık varmışı Bilgehancık varmış diye söylerdim. Benim kardeşim de Ali Babanın Çiftliği ile uyurdu, babam teybe bile kaydetmişti sesini :)

    Uyumalarını izlemek ne keyif değil mi? Bol bol izleyip koklamalı, çok çabuk büyüyorlar çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka ninni söyleyince hiç kaale bile almıyor. Kendi için olanı duyacak illa ki. her bebeğin farklı işte. ben de bir ara kaydettim sesi de yok yine de canlı etkiyi oluşturmadı:))

      Kesinlikle. Uykusunda uüzünü yanaklarını dudaklarını her yerini öpesim geliyor zor tutuyorum kendimi. Aynen her gün büyüyorlar aslında.

      Sil
  2. Zaman nasilda geciyor yahu.her yeni ay yazini okudugumda ayni seyi soyluyorum icimden. Masallah zeynebime.hep mutlu anlarina,en sevimli hallerine taniklik edin insallah.saglikla huzurla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sahiden de geciyor zaman hizla. Tesekkur ederim canim benim;) Amin insallah.

      Sil
  3. güzelliklere iyiliklere uyansın dilerim

    YanıtlaSil