23 Ara 2016

HAPŞUUUU

Bu ayın da sonuna gelmişiz ben ha yazayım ya yazdım derken. Başında ise Aydın'a gidip geldik üç dört günlük. Zeynep'i özlemişti herkes, kısa da olsa iyi oldu. Arkadaşlarımızı da gördük.

Uçakta giderken ve de gelirken Zeynep ile  yolculuk pek de kolay olmadı  ama bir yolunu bulduk. Bir iki saat bilerek emzirmemiştim ki  iyice acıkıp uçakta kalkarken emip uyusun diye. Ki 3 saattir de uykusuzdu ama maalesef inadı tuttu emmedi mi...

Uykusu olduğundan da huzursuz mu, huzursuz...  Şükür ki yanımıza oyalarız diyerekten elma dilimleri ve püresini almıştık. Onları yedirerek, vererek oyaladık. olmadı dergileri karıştırdık hatta birazcık yırttık, biraz oyuncaklarıyla derken gayet yorulmuş olarak bitirdik yolculuğu. Neyse ki bir saatçik bir yol. Sonra bir de oradan bir saat de otobüsle Aydın yolculuğu var tabii ama o kadar açlığın ve uykusuzluğun üzerine, emzirip de arabasına koyunca hemen uyudu kuzum.Öyle böyle geçti.

Bu arada iki tane dişimiz çıktı alttan. tepkilerimiz arttı. Geri geri gitmeye başladı ufaktan.  Bir hafta sonra  7 aylık oluyoruz inşallah. Birazcık da rahatsızız. İlk hastalığı. Öksürük ve burun akıntısı. Bir hapşuuuu dedi mi karışıyor burnu ağzına yavrumun:)) hiiii allaaaah diyip zor yetişiyorum yemeden :D

Çok seviyoruz çok... Kendi büyüdükçe sevgisi de çoğalıyor.
benim kocaman boncuk gözlü kuzum. Gören gözlere bak çok güzel diyip de seviyor:) hele bir de gülünce oyyh hayranımm hayrann o gülüşe o güzelliğe ben.

Mutlu, keyifli hafta sonları olsun inşallah.

5 yorum:

  1. Uçakta bebekle yolculuk zooor ama bir gülüşü ile her şeyi güzelleştiren can onlar;tüm zorlukları unutuveriyor insan :-)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Bir gün getirsenize bize, hazır annem bende iken, şöyle ağzını burnunu ısırsın:)
    Çocukları seviyor mu, işkence mi ediyor belli değil.. Ben nasıl büyümüşüm şaşıyorum zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şiddete karsiyiz:)) :d evet evet o bir tarz:) oyle seviyor iste bazi insanlar. Ufak tefek isirmaca oluyor tabii bizde de ama varla yok arasi. Ay kiyamam hem. Zaten hemen ona bile tepki veriyor hanfendi. Hop hopp noluyo napiyorsunuz siz yaa der gibi:)
      Sevile aglaya buyumussundür iste:)

      Sil
  3. Metehan hastalıktan yeni kalkmışken otobüsle sekiz saat İzmir'e gittiğim gün geldi aklıma, normalde horul horul uyuyan çocuk gözünü kırpmamıştı. Bütün o saatler boyunca ona şarkı söyleyip yoldan geçenleri sıralamak zorunda kalmıştım.

    YanıtlaSil