8 Oca 2013

Ben Mi?

Eski blogculardanım..;) yazmayı bırakmıştım ama yepyeni bir sayfada yeni bir 'ben' ile varım artık.. Önceki blog maceramda bir sürü güzel dostlarım var idi... Çok güzel insanlar tanıdım çok güzel dostluklar edindim, ki hala devam eden, görüştüğüm çok sevdiğim dostlarım var..
 Paylaşmak, kenettlenmek, mutluluklarınızın çoğaldığı hüzünlerinizin azaldığı bir ortam burası. Yani eskiden öyleydi.. Seksenlerdeki gibi içten, keyifli, şen şakrak, yeri geldiğinde de buruk...Bakalım bundan sonra da şahit olacak mıyım aynı güzelliklere... nice güzel dostluklara diyorum:)
İçimin içime sığmadığı zamanlardayım... yazmak istiyorum.. paylaşmak..duygularıma hayat vermek.. onları ete kemiğe büründürüp tebesüm haline getirip nice güzel gönüle de salmak istiyorum...İçime öyle bir aşk düştü ki, baştan sona O oldum... Rabbim öyle güzel denk getirdi ki, bu kadar çok sevebileceğimi tahmin etmezdim.. Şimdi hiç bilinmeyen harika bir ritmi tınıyı yaşıyor kalbim... Öylesine mutlu, sevgilinin her bir sesi sedasıyla göklerde kanatsız uçuyorum..
Ve Aşk Evliliğin ellerinden tutacak 22 gün sonra inşaallah:)

6 yorum:

  1. acaba buraya yorum yazmayı becerebilecekmiyim...
    sadece küçük bir hoşgeldin demek niyetim...hep benimle,bizimle,samimiyetinle,güzel kalbinle hayatımdaydın ve yeni yerine hoş geldin sefalar getirdin...mutluluğunu buradan da paylaşmanın zevkini tatmak pek güzel olacak...hoşgeldin sefalar getirdin huzurbulutum:)

    YanıtlaSil
  2. Dilerim tüm güzelliklerini paylaşırsın bizimle..

    Tez zamanda evlenip, çoluğa-çocuğa karışman da ayrıca bizleri çok mutlu edecektir.. Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin..

    YanıtlaSil
  3. *hoşbuldum duygucum:) işte yine beraberiz inşallah kalemim yettiğince;)
    *ooo çocuk efendi ne güzel seni yorumunla görmek burada..
    amin inşaallah, teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
  4. ALLAH HAYIRLI MUTLU MESUT ETSİN:)YUVANIZIN MUTLU HABERLERİNİ DUYUR BİZLERE... SEVGİLER GÜZEL KIZIM

    YanıtlaSil
  5. * mutluluklar sokağı'na, teşekkür ederim..amin inşaallah :)

    YanıtlaSil
  6. Ömür boyu mutluluklar diliyorum. :)

    YanıtlaSil