14 Oca 2013

Hazırlıklara devam




Nasıl geldi de günler nasıl geçti gitti anlamadım vallahi..Rüzgar gibi geldi esti geçti sanki benim biyicik kuzucuum.. Bir dahaki gelişinde O'nu uğurlamak zorunda kalmayacağım artık inşallah çünkü bir sonraki gelişi düğünümüz için olacak:) Bu son tek gidişin dedim, hemen de bir burun kıvırmalar oluştu beyimizde şirin şirin:)
Aydın'da son 3 haftam.. Sonrasında İstanbul'luyum bende artık....

Neler mi yaptık burdayken, 600 tane davetiyeyi birlikte katladık.. Yukarıda görmüş olduğunuz arkadaş kendisi.. bize dümdüz bir kağıt halinde geldi biz soktuk onu bu şekle tek tek :)  Bizzat kendi daha cici fotoğraftan...
Sağolsun işin zahmetli kısımlarını sevdicek halletti:) Tek başıma yapamazmışım sıkılırmışım onu anladım... Çok da sevdik davetiyelerimizi, içimize sindi yani şükür..

Gelinliğim de hazır. Onu da çok beğenerek aldık çok da keyifli bir süreçti... Alışveriş kısmında en keyif aldığım gelinliğim idi.. O da yine biriciğim sayesinde.. Oldukça eğlenceli keyifli bir zaman dilimi yaşatmıştı tüm şiriniği sevecenliğiyle:) Benden hariç bize yardımcı olan abla da aynı şekilde keyif almıştı.. Güle oynaya bir süreç olmuştu..

Kına gecemde giyeceğim kıyafetim de hazır... Damatlığımız da halledildi.. Alışveriş kısmında herşey tamamlanmış sayılır.. Ufak tefek eksiklerimiz var sadece.. Günler giderek azalmakta...Süre de az olunca hemencecik geçiyor zaman... 2 hafta sonra evde bir bayram havası olacak yine sevdiklerimizle birlikte.. Kardeşlerim teyzeler dayılar kuzenler oh oh oh..

 Kışın tam ortasında hayal etmemiştim hiç düğünümü ama kısmet böyleymiş:)  Tencere dibi  kazımışlığım da yoktur hani ama :) Öyle derler ya :) Biraz heyecan biraz da gerginlik var yaklaştıkça vakit.. Nasıl olacak, birşey unuttuk mu şöyle mi böyle mi diye.. Sağ salim güzel bir şekilde geçiririz inşallah diyorum.. Bir yandan da en yakın can arkadaşımın (ilkokuldan bu yana) düğün hazırlıkları devam ediyor.. Karşılıklı paslaşıyoruz:) Her şeyde olduğu gibi düğünlerimiz de aynı zamana denk geldi...:) Onun düğünü de benden bir hafta sonra.. Onunki belliydi bende daha  hiçbişi yokken, sonra ben birden çıktım ortaya ve ondan bir hafta öncesine ayarladım:, ikimiz de birbirimizin düğününe gelebilelim diye :) Bunu da gördüm ya artık kimselere şaşırmam ben diyor... Düğünden sonra bu çevrelerde bir tatil ve sonrasında tekrar O'nun düğünü için burada olacağız inş...



3 yorum:

  1. aaa birlikte baktıklarımızdan biri değil buu:) ama çok şık çok güzel...esas gelinliğini çok merak ediyorum.ne kadar güzel böyle,evlilik yoluna giden tüm gelişmeleri heyecanla okumak,senin mutluluğunu paylaşmak...takipteyiz.:)

    YanıtlaSil
  2. Ahhhh enişte ahhhh.. Niye giriyorsun bu kadar zahmete yahu.. ? Üç aya kalmaz pişman eder bu kadın cinsi, erkek adamı.. Haa illa evlenecek misin, masraf etme; kaçır olsun bitsin..

    YanıtlaSil
  3. *bibis** evet bunu göstermemiştim:) gelinliğimi de bir ara gösteririm inşallah.. bilgisayarımdan foto ekleyemiyorum henüz:)
    * çocuk** yok yaa öyle mii.. hamama giren terler derler bilirsin dimi çocuk :) korkutma enişteni:)

    YanıtlaSil