25 Kas 2013

KISA BİR ZİYARET

Hafta sonu Aydın'daydık.. Aylar öncesinden Pegasustan almıştık 25 Liralık biletlerden..  O kadar ucuz görünce dayanamayıp alıyoruz ama o 2 gün  koştur koştur geçiyor yorucu oluyor aslında.. Ailelerimizle geçirdiğimiz iki gün.. Güzel oluyor olmasına da pek bir şey de anlamıyorsun, o dar vakte her şeyi sığdırmaya çalışıyorsun.. Ateş almaya gider gibi:) Ha bir de biletleri sabahın körüne almışız ki sormayın:) Niye böyle almışız biz bunları yahu demeden edemedik kendimize:)

Cumartesi günü 7 uçağına yetişmek için sabah 4 buçukta uyandık.. Sonra İzmir'e varınca trene yetişebilmek için koşturduk, öyle nefes nefese kalmışım ki 15 dakikada zor geldim kendime.. Bu sabah da yine 5 buçukta kalktık:) İstanbul'a vardık, yağmurdan sebep bi güzel de trafikte oyalandık.. Sefil olduk vallahi, kafamızı kah omuzlarımıza koyup, kah cama, koltuğa, her yerde her fırsatta uyumaya çalışarak, yarı baygın vaziyette attık kendimizi eve..
Hayal mi gerçek mi derken evdeyiz işte... Her şeye rağmen onlarla vakit geçirmek, sarılmak hasret gidermek güzeldi..

Aah bir de en yakın arkadaşımla yapabilsem onu..  Ne çok istiyorum, ne çok özlüyorum..

16 yorum:

  1. Çok erkenden yola çıkmaktan olmuş bu yorgunluk, aileler için değer, gençsiniz bir şey olmaz yine gidin:) Allah kavuştursun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle evet, uykusuzluk erken saatler.. elbette değer katılıyorum:) alıştık gerçi, sadece haftasonları bile olsa hiç kaçırmayız fırsatları, gideriz hep:)
      teşekkürler amin:)

      Sil
  2. ne güzel olmuş.bayılıyorum sizinbu seyahatnamelerinize:) ben de gidebilsem keşke haftasonu biyerlere ateş alır gibisine de razıyım ama pek mümkün olamıyor şimdilik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet güzeloldu:) inşallah olur bir gün, gidersin sende canım benim..

      Sil
  3. En yakın arkadaşı en yakında hissetmeyi bende o kadar çok istiyorum ki..dilerim en hayırlı zamanda karşılaştırır Allahım..sizinkini de benimkini de :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu güzel yoruma kocaman yürekten bir amiinn derim:)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. öyle, değiyor elbet, tadı damakta kalıyor:)

      Sil
  5. İnsanın sevdikleri ile olması herşeye değer :)

    YanıtlaSil
  6. hep o pegasus yüzünden bi de onur air.
    çok ucuzlar yaaa.
    :)
    ama oh oh iyi olmuş.
    :)

    YanıtlaSil
  7. :) fırsatları yakalayınca çok iyi oluyor otobüsten bile ucuz gidip geliyorsun ve zamandan tasarruf da etmiş oluyorsun..

    YanıtlaSil
  8. Bütün zorluklara değmiş amaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle değdi:) alıştık böyle koşuşturmaca haline biz.. :)

      Sil
  9. o zorlu yollar daha bir kıymetli kılıyor ufak tatlı anları. haberim olsaydı da keşke ben de görebilseydim seni fıstığım. okuyunca ah dedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen öyle.. tadı damakta kalıyor fıstıkım..:) ama artık yetmiyor zaman kimselere, 2 günlük gelince.. güzel olurdu görüşebilmek:)

      Sil