14 Ara 2015

CİNSİYETİMİZİ ÖĞRENDİK :)

Uzun bir zaman olmuş yazmayalı... Bu arada bir haftalığına Aydın'a gidip geldim. Bütün kardeşler toplandık yine. Yeğenimi gördüm, doyasıya sevdim aslında sevmelere doyamadım desem daha doğru olur.
Ne kadar çok seviliyor yahu o ne güzel sevgidir o ne güzel candır. Bu kadar mı şirin bu kadar mı tatlı olunur:)
Keşke yakın olabilseydik diyorum hep. Uzak olmak zor.


Gelelim bizim minik kuzumuza:)
16. haftamıza giriyoruz artık, görünürde hala pek bir büyüme olmasa da yavaş yavaş emin adımlarla büyüyoruz aslında. Kilom hala aynı. hiç kilo artışım olmadı ama bu durumun değişeceğini, bundan sonra artık kilo alımı gerçekleşeceğini biliyorum üçer beşer:)


Cinsiyetini öğrenmek için gittiğimizde, karnımda savurduğu tekmeleri keyifle izledik. Yine güle oynaya bir doktor randevusu oldu.


Veeee abileri, ablaları, teyzeleri, amcaları! Öğrendik kiii bir kızımız oluyor inşallah:)


Kıpır kıpır bir kuzucuk:) Bağdaş mı kurmadı, tekmeler mi savurmadı, sonra ayaklarını birleştirip kaldırıp havaya mı dikmedi:) Tam da doktor teyzesi ayağını gösterip parmaklarını sayarken. Onunu da birden, buyrun şimdi sayın rahatça der gibi kaldırdı, bakın :)





4 yorum:

  1. oyy.. oyyy.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşaallah.
    bunlar iyi günleri. benimkide yeri genişken bağdaş kurur otururdu da şimdi yeri darlaştı. tekmeleri daha net hissediyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim amin insallah:) saglikli ve de kolayca alalim ins kucagimiza:) ben hala daha hissedemiyorum ve bekliyorum o ani.

      Sil
  2. bu ne güzel bir fotoğraftır ya... maşallah benim minik kuzuma. heyecanla ve dualarla bekliyor teyzesi onu... sağlıkla gelsin tam zamanında. ah bir de ismi belli olsa :) nasıl hitap edeceğimizi bilsek prensesimize...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler hayatım:)Amin inşallah.
      O işin zor kısmı işte. isim bulmak pek de kolay bir şey değilmiş meğer, hele bir de insanın aklında önceden sevdiği istediği bir isim yoksa...
      Bakalım ne olacak:)

      Sil