27 Ara 2013

ÖMRÜMCE HEP ADIM ADIM


Ömrümce hep adım adım her yerde seni aradım
Ben kalbimden başka yerde inan seni bulamadım

                   ***
Güzel bir parça paylaşayım sizlerle... Yalnız öyle sıradan bir parça değil bu. Evlenme teklifini aldığımda benim için, bizim için çalan bir şarkı ... Bu parçayı  ikimiz de severdik ve dinlerdik beraber nişanlıyken de. Geçtiğimiz sene bu ayın başlarında almıştım evlenme teklifimi:)

Birlikte gittiğimiz şehirden biraz uzakta, çok sıcak bir ortamı olan, eski antika eşyaların dekorunu oluşturduğu ve arka tarafında çok sevimli bir bahçesinin, oturmak için sandalyelerin yanı sıra salıncaklarının da bulunduğu sakin, doğal, huzurlu bir kafe vardı... Her zaman da aynı köşeye aynı salıncağın olduğu yere otururduk... Kafe sahipleri de biliyordu artık bizi:)

 Benim biriciğim, beni ziyarete geldiği bir akşam yine orada buluşmak için anlaşmıştık, buluşup da gittiğimizde, içeri, adım atar atmaz herkeste bir tebessüm vardı fakat ben sebebini anlayamamıştım, kendi yerimize hızla yaklaşırken salıncağımızın kalpli ışıklarla ve değişik aksesuarlarla süslenmiş olduğunu, masamızda şamdan, yanan mumlar, çok cici bir çiçeğimiz ve gül yapraklarının hazır vaziyette bizi beklediğini gördüm:) Küçük, şirin mi şirin, çok güzel bir masaydı....

O an ki heyecanımı, şaşkınlığımı, kalbimin ritmini şimdi yazarken bile hissediyorum:) Çevrede kendi halinde oturan başka müşteriler de vardı ve her yeni gelen tebessümle bir göz gezdiriyordu bize:) O heyecanla titrerken ikimiz de, sevdiceğim canım, öyle güzel bir konuşma yapmaya başladı ki, o başlar başlamaz da kafede bu şarkı çalmaya başlamaz mı, bir heyecan, bir mutluluk, şaşkınlık dalgası daha sardı beni:) O nu da ayarlamış meğer:) Sonra pırlanta yüzüğü çıkardı ve teklifini yaptı:)

Bu arada bunlar olurken de kafenin bizi tanıyan sahipleri merakla karşıda durmuş bizi izliyorlardı:)) Hatta çıkışta yüzüğümü de görmek istemişlerdi:)
Biriciğim meğer herşeyi gelmeden telefonla arayıp halletmiş. Malum o zamanlar ben Aydın'daydım, O İstanbul'da..  Sağolsun yardımcı olmuşlar kafe sahipleri de:) Ömrümün en güzel en harika en mutlu en duygulu anlarındandı...

Sen; Rabbimin en güzel hediyesi… Şükrüm.. Duam... Hayattaki hazinem...
Sen Huzurum... Sen mutluluğum.. Sen sururum... Nurum…
Kalbimin en AŞk nakışı… Sen; gümüşten bir vav şehri içimde...
İyi ki girdin ömrüme...



bu fotoğraftakinden çok daha güzel halde aslında, burası küçük bir bölümü sadece, başka fotoğrafını bulamadığımdan bunu koymak durumunda kaldım.. Salıncaklar  da yok bu halinde ama olsun...
Güzel hafta sonları olsun hepinize dostlar:)

18 yorum:

  1. mutluluklar ve mutlu yıllar
    beraberliğiniz hep sıcacık ve güzel sürprizli devam etsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim:)
      amin inşallah.
      sana da mutlu yıllar:)

      Sil
  2. Okurken ben bile heyecanlandım -ki seni yaşarken tahmin edemiyorum çünkü henüz başıma böyle mutluluk verici bir hadise gelmedi :) Senin her yazından sonra dilime pelesenk olan o cümleyi tekrar etmekten de mutluluk duyuyorum: "Darısı başıma" :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her genç kızın muhakkak başına gelmesi gereken bir şey:)
      darısı başınaa evet inşallah canım:)

      Sil
    2. Duana mukabil "Amin" diyorum.. :)

      Sil
  3. nice güzel,huzurlu mutlu yıllar dilerim..
    mutlu hafta sonları:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmm:)
      sana da mutlu hafta sonları:)

      Sil
  4. çok güzelmiş herşey
    blogunuz çok farklı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür öyle evet:) teşekkür ederim beğendiysen ne mutlu:)

      Sil
  5. vaaayyyy çok romantik :) ben henüz evlenme teklifi yapmadım ama bir kıza sevgili olalım teklifim güzeldi.onu duvarlara çizdiğim ok işaretleriyle yönlendirerek bir çıkmaz sokağa yürütmüştüm. sokağın ortasına yere bir kalp çizdim ve içinde durmasını sağladım bu sırada tepediki ağaçta saklanan bir arkadaşım vardı, elindede bir çuval gül yaprağı, mahalledeki bütün gülleri koparmıştık :) neyse bu kalp işaretinin üzerine gelince ben saklandığım yerden çıktım elimde papatyalardan yapılmış bir taç vardı saçlarına taçı takınca güller yağmaya başladı ve o sırada benim sevgilim olurmusun dedim..hayır olamam dedi. afalladım o an ama sonradan öğrendimki kız lezbiyenmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler:) iyiymiş seninki de ama hiç tanıyıp araştırmadan öyle sürprizler yapma yahu, senin için özel olduğunda gerçek anlamda bağ oluştuğunda hakettiğinde yaparsın:) daha iyi olur yani. her sevgili olduğuna yapıyosan hiç bianlamı özelliği de kalmaz yani... araştır da yap bundan böyle:)
      işi sağlama almak gerek.

      Sil
    2. ama benim için unutulmaz bir anı oldu..zaten geçmişimiz anılarımızdan ibaret oda hatırladığımız kadar..Anı yaşamayı seviyorum:)pişman değilim :)

      Sil
  6. Çok sevdiğim bir şarkı, çok sevdiğim bir sanatçıdır..
    Biricik ve senin için de böyle güzel bir anlamı olması, şarkıya ayrıca ruh katmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok seviyorum:) sevindim demek sen de seviyorsun ne güzel:)
      evet o şarkının bir ruhu var bizim için:)

      Sil
  7. Mutluluğunuz daim olsun:-)

    YanıtlaSil